Zašto i kako učiti s Novcem za sve?

Svatko može imati ideju, bitna je realizacija! Ova se rečenica često može čuti od uspješnih ljudi i ako malo razmislimo, posve je istinita. Ali, opet nas ne lišava muka jer ostaje ono ključno pitanje – kako?

Kako ideju pretvoriti u uspješan biznis, kako realno postaviti plan, kako se razvrstavaju prihodi, kako planirati troškove,  kako izračunati vrijednost imovine, kako uvjeriti nekoga da se isplati uložiti u naš biznis ... Puno je tih kako.

Novac za sve vam nudi brz i jednostavan način da saznate odgovore – učite na daljinu, u vrijeme i tempom koje vama najviše odgovara.

Moduli (nastavne cjeline) su posvećeni poslovnom planiranju, bilanci stanja, računu dobiti i gubitka te novčanom toku – temama koje svaki uspješan poduzetnik mora "imati u malom prstu". Moduli su organizirani u lekcije, obiluju primjerima, obrascima i tablicama za vlastite izračune te jednostavnom provjerom znanja (kvizovima).

Dok ste registrirani ne možete kopirati sadržaje s portala Novac za sve, a ukoliko želite kopirati sadržaj nekog našeg članka, samo se odjavite.

Obrazovni sadržaji su pregledni i atraktivno prezentirani kako biste u što kraćem roku mogli svladati što veću količinu informacija i poboljšati svoje vještine poslovanja.

 

 

© AUTORSKO PRAVO NOVAC ZA SVE 2017. RAZVOJ I DIZAJN MEDIA4WIN D.O.O.

Search